Welkom bij BERT sieraden | Unieke handgemaakte sieraden | Verzending binnen 3 tot 5 werkdagen | Gratis verzending binnen NL bij besteding vanaf €20,- | We verkopen naast eigen label merken als; Leju, Jazu Jewellery, Lobibeads, By Loffs, Freebling & CarlieV

Lobibeads

 
Lobibeads is van origine een Nederlands armbanden merk en in 2014 zijn zij begonnen met het verkopen van betaalbare kralen armbandjes. Inmiddels is Lobibeads uitgegroeid tot een sieradenmerk met uitgebreide collecties die bestaan uit verschillende handgemaakte sieraden. Zoals geweven/gevlochten miyuki armbanden, 925 sterling zilver en gold plated kettingen, initial ringen en zegelringen, oorbellen en in de zomer ook enkelbandjes. Lobibeads ontwerpt on-trend sieraden waarbij ze kwaliteit, uitstraling en eerlijke productie belangrijk vinden.
De sieraden worden allemaal in Nederland ontworpen en in Turkije geproduceerd. Ieder halfjaar vertrekken zij richting de Turkse Riviera om daar aan de nieuwe collectie te werken. Samen met de lokale ontwerpers maken ze nieuwe samples. De armbandjes worden gemaakt van glaskralen van het merk Miyuki. De kettinkjes, ringen en oorbellen worden gemaakt van echt zilver en verguld zilver. Dit gebeurt d.m.v. microplating, dat wil zeggen dat er een laagje goud op het zilver wordt aangebracht.