*20% KORTING OP ALLES IN DE WEBSHOP!* | Unieke handgemaakte sieraden | Verzending binnen +/- 3 werkdagen | Gratis verzending in NL bij besteding vanaf €75,- & in EU vanaf €100,- |*20% KORTING OP ALLES IN DE WEBSHOP!*

BERT Sieraden

 

Toen ik 16 jaar was, ben ik vanuit mijn ouderlijk huis gestart met sieraden maken. Met al  mijn spaargeld ging ik naar Amsterdam waar ik mijn eerste kralen kocht. Ik herinner het me nog alsof het de dag van gisteren is. Tegenwoordig zoek ik over de hele wereld naar de mooiste materialen. Van Bali tot Parijs. Een zoektocht die ik nog altijd met veel liefde & plezier onderneem.

Voor Bert Sieraden creëer ik mijn eigen unieke sieraden. Daarnaast verkoop ik ook andere,
bestaande merken. Merken waar ik volledig achtersta en die je goed met elkaar én met mijn eigen merk kunt combineren.

 

Wat ik het liefste doe? 

Sieraden setjes maken voor jullie met verschillende kleuren & materialen.
Dit doe ik op speciaal verzoek. 

Daarnaast pak ik de sieraden graag met veel zorg in, zodat elke bestelling aanvoelt als een cadeautje. Wat mij betreft een belangrijk detail!

Sieraden maken is een vorm van ontspanning voor mij, maar

is ook hetgeen waar ik ál mijn creativiteit in kwijt kan.


Naast Bert Sieraden geniet ik volop van mijn gezin en probeer ik zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor familie & vrienden. Dat kun je allemaal zien op Instagram, dus volg me daar als je meer over mij
of Bert Sieraden wil zien.

Sinds 2021 is mijn zusje Renée aan het werk bij Bert Sieraden. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de webshop en het is erg fijn om met haar samen te kunnen overleggen over de mooie toekomstplannen van Bert Sieraden.

Bertie van Bert Sieraden met oorbellen, armbanden en ketting.
Gratis Verzending Vanaf besteding van €75 in NL en €100 in de EU
Snel in huis Verzending in +/- 3 werkdagen
Unieke handgemaakte Sieraden Verpakt als Cadeau!
Betaal achteraf Klarna