*20% KORTING OP ALLES IN DE WEBSHOP!* Unieke handgemaakte sieraden | Verzending binnen +/- 3 werkdagen | Gratis verzending in NL bij besteding vanaf €75,- & in EU vanaf €100,- |*20% KORTING OP ALLES IN DE WEBSHOP!*

LeJu

Elke collectie die LeJu maakt, is geïnspireerd door de natuur en landschappen, door de steden, dorpen en mensen in het betoverende land Colombia. LeJu werkt samen met het team van ambachtslieden om unieke en draagbare stukken te maken, te stylen en te stapelen. Elke collectie die LeJu ontwerpt, is handgemaakt door ambachtslieden die jarenlang de traditionele technieken in leven hebben gehouden die op elk van hun stukken zijn toegepast.
De mooie en betekenisvolle producten die in deze delen van Colombia met de hand worden gemaakt, getuigen van het harde werk van deze ambachtslieden en hun vastberadenheid om deze waardevolle knowhow van generatie op generatie door te geven. Samenwerken met deze inspirerende mensen om onze sieraden te maken, is een fundamenteel onderdeel van LeJu's missie, het promoten van hun culturen, ideologieën en vaardigheden in elk van onze collecties.
Gratis Verzending Vanaf besteding van €75 in NL en €100 in de EU
Snel in huis Verzending in +/- 3 werkdagen
Unieke handgemaakte Sieraden Verpakt als Cadeau!
Betaal achteraf Klarna